Vacature overzicht

Allround installatiemonteur E & W | Kans op vast

Drachten


Ben je een echte doener in de installatietechniek en toe aan een nieuwe werkomgeving en uitdaging? Dan neem ik je graag mee in deze vacature van allround installatiemonteur. Voor een groeiende organisatie in Drachten zijn wij op zoek naar dames en heren die zich graag allround inzetten binnen de installatietechniek.


Wat ga je doen als allround installatiemonteur?

Zelfstandig voer je installatie, – reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit in de woningbouw, utiliteit of industrie. Je bent een proactieve aanpakker en gaat geen klus uit de weg.

  • Als allround installatiemonteur wordt verwacht dat je voor zowel E als W klussen kan worden ingezet. Op de klus waar je werkt kan het voorkomen dat beide werkzaamheden bij het project horen.
  • Veelal werk je samen met een collega op klussen in het Noorden. Dit kunnen korte klusjes zijn, maar ook grotere projecten waar van begin tot eind alles moet worden opgebouwd.


Dit neem je mee aan kennis en ervaring:

  • Je beschikt over een opleiding MBO 3/4 in de richting Installatietechniek en/of Elektrotechniek;
  • Dit heb je aangevuld met cursussen en ervaring in de installatietechniek én elektrotechniek;
  • Ervaring heb je zo wel in de woningbouw, utiliteit als in de industrie;
  • Je beschikt over een rijbewijs B én VCA-basis.


Je bent flexibel en zelfstandig in het werk en daarnaast laat je zien dat je breed inzetbaar bent voor wat betreft de diverse werkzaamheden en werkomgevingen. Daarnaast ben je natuurlijk klantvriendelijk, collegiaal en lever jij je werk altijd netjes op.


Wat je terug krijgt voor het werk:

  • Je komt te werken bij een groeiende organisatie waar je veel ruimte krijgt voor je verdere ontwikkeling om allround te worden;
  • Zo blijft er geïnvesteerd worden in je kennis en kunde, wat past bij de actuele technische ontwikkelingen;
  • Aan de hand van het CAO Metaal & Techniek zal je salaris worden bepaald op de mate van je kennis, ervaring en zelfstandigheid. Daarnaast volgen er ook goede secundaire voorwaarden.
  • De samenwerking wordt aangegaan met de intentie dat je uiteindelijk een vaste aanstelling krijgt.


Dit is de procedure:

Na het lezen van deze vacature stuur jij met enthousiasme je CV en korte motivatie naar alwin@blauwbroek.nl en/of joelle@blauwbroek.nl. Een van ons zal dan met jou contact opnemen voor het doornemen en beoordelen op geschiktheid van de vacature en jouw achtergrond – dit kan telefonisch of middels een videogesprek. Vervolgens zal er besloten worden of er voldoende raakvlakken zijn voor een kennismaking bij het bedrijf zelf.

Heb je eerst nog wat vragen, dan mag je Alwin (06-17882973) of Joëlle (06-86860136) gerust bellen of appen.

Houd er rekening mee dat wij op zoek zijn naar mensen die een vaste werkgever zoeken en willen meegroeien met de organisatie. ZZP-ers komen voor deze vacature niet in aanmerking, maar wij bemiddelen je dan graag naar een andere klus.


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.