Vacature overzicht

Buitenmens gezocht!

Monteur Zonnepanelen in Middelburg e.o.


Ben jij echt een buitenmens? En dan bedoel ik zowel in de winter als in de zomer, in weer en wind. En heb je technisch inzicht, geen hoogtevrees en heb je een rijbewijs? Dan ben ik op zoek naar jou!

 

Je ziet ze op steeds meer daken liggen: zonnepanelen. Maar nog lang niet overal, dus er is werk aan de winkel. En omdat wij steeds meer aanvragen krijgen, hebben we daar hulp bij nodig van een gemotiveerde monteur. Als monteur zonnepanelen plaats je samen met een collega de zonnepanelen op het dak van particulieren klanten. Als je hier weinig ervaring in hebt krijg je zeer goede begeleiding. Wij werken in heel Zeeland, dus het is handig als je hier zelf woont. Je krijgt een bus van de zaak en een goed salaris.

 

Wat maakt jou kansrijk?

 

  • Vmbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding richting techniek of elektro;
  • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt een representatief voorkomen;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • In bezit van rijbewijs B (E achter B is een pre);
  • In bezit van VCA of bereid deze op korte termijn te halen;
  • Fysiek sterk vanwege het klimmen op daken en tillen van materialen.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan en op contract bij Blauwbroek Techniek. Het is ook mogelijk om als ZZP-er bij ons aan de slag te gaan. Bel ons gerust om hier meer over te vragen.
Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom goede begeleiding en natuurlijk een goed salaris. Ons bedrijf is groeiende, en wij bieden jou de kans om hieraan mee te bouwen!

 

Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan.

 

Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.

 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 / 06-22199116 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl.  Website: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.