Vacature overzicht

CNC – Kanter

Emmeloord


Beschik jij over ervaring als CNC – Kanter, heb jij technisch inzicht en pak je het werk gemakkelijk zelfstandig op? Dan kom ik graag met jou in contact en ben jij misschien wel de nieuwe collega Kanter bij een van onze klanten in Flevoland/Friesland/Groningen.
In Flevoland zijn wij per direct op zoek naar een CNC – Kanter!


Wat ga je doen?

Zelfstandig pak je het werk aan en ga jij aan de hand van tekeningen stel je je werkplek zo in om het gewenste resultaat te krijgen. Vanwege de grote mate van diversiteit, controleer jij per opdracht of alles juist staat afgesteld voor je aan de slag gaat. In de nabewerking controleer je de door jou bewerkte producten op maatvoering en kwaliteit, en waar nodig voer je correcties uit. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en graag kwaliteit levert.


Dit maakt je kansrijk:

  • Je beschikt over en technische vakopleiding in de metaal of ruime werkervaring als Kanter;
  • Je kunt zelfstandig werken, CNC-kantbank instellen en bedienen;
  • Aantoonbare ervaring in het lezen van tekeningen;
  • Je werkt netjes, levert kwaliteit en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat.


Waar komt je te werken?

  • Blauwbroek Techniek is jouw partner op weg naar nieuwe werkervaringen op uitzendbasis;
  • Blauwbroek Techniek is een werkgever die met je mee denkt;
  • Je ontvangt een salaris dat bij jou past op basis van het CAO bij de opdrachtgever;
  • Wij willen je voldoende uitdaging bieden op een werkplek waar jij op je plek zit.


Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.


Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur je cv met toelichting op je ervaring en kennis naar joelle@blauwbroek.nl of alwin@blauwbroek.nl . Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Joëlle (06 – 8686 0136) of Alwin (06-27882973). Een WhatsApp sturen mag ook!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.