Vacature overzicht

Elektromonteur

Friesland


Zit er bij jou als elektromonteur in het werk geen draadje los? En weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat alles op een juiste manier wordt aangesloten, deel dan met ons je passie!

Voor jou is het trekken van kabels, het aansluiten in de verdeelkast of het opsporen van defecten en storingen gesneden koek. Daarnaast weet jij uit ervaring hoe belangrijk het is om vooruit te kijken, zo herken je wat er efficiënt aangepast dient te worden om storingen te voorkomen.

Team Blauwbroek Drachten zoekt (zelfstandige) elektromonteurs die zich willen inzetten in de provincies Groningen en Friesland.


Wat kun jij van ons verwachten?

Elke werkdag is anders, om dit te realiseren zorg je hier zelf ook voor. Maar het volgende zeker ook:

 • Afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties;
 • Meestal werk je samen met een collega, maar je gaat ook zelfstandig aan de slag;
 • Je krijgt de kans je in de praktijk verder te ontwikkelen en pakt zo zelf ook proactief (nieuwe) werkzaamheden op;
 • Bij onderlinge tevredenheid zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling;
 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een tegemoetkoming in reiskosten en pensioenopbouw na 26 gewerkte weken.


Wat maakt jou kansrijk als Elektromonteur?

Naast dat je met passie je werk uitvoert en op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen, neem jij het volgende mee:

 • MBO niveau 3/4 Elektrotechniek of soort gelijke opleiding;
 • Ervaring in de vorm van stage of werk is een pré;
 • Vak gerelateerde cursussen en diploma’s zijn een mooie aanvulling;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • VCA basis certificaat;
 • Open voor werk in verschillende diensten, dagdiensten/consignatiediensten.


Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar joelle@blauwbroek.nl . Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mij via 06 – 86 86 01 36.

Past deze vacature niet helemaal in jouw straatje, maar beschik jij wel over een technische achtergrond? Neem dan ook zeker contact met ons op, wellicht zijn er andere passende mogelijkheden.

Ben jij ZZP’er? Ook dan komen wij graag met jou in contact!


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.