Vacature overzicht

Elektromonteur Woningbouw & Utiliteit

Middelburg


Heb jij een klik met elektrotechniek en durf je de switch te maken naar een onderneming met ambitie? Dan komen we graag met jou in contact!

Veel leren en jezelf verder ontwikkelen als elektromonteur kan bij ons zeker! Je komt bij allerlei soorten klanten over de vloer en werkt met veel verschillende en uitdagende installaties. Aanvullende cursussen en opleidingen worden in goed overleg door ons gefaciliteerd. Alles om jou te laten groeien in je functie als allround elektromonteur!

Als elektromonteur Woningbouw & Utiliteit ga je aan de slag in de nieuwbouw en renovatieprojecten. Je onderhoudt complete elektrische systemen, je leest tekeningen en legt nieuwe systemen aan en doet dit samen met je collega’s. Je houd je verder bezig met kabeldraagsystemen, kabelgoten, schakelmateriaal, verdeelkasten, bekabeling, klimaatbeheersing en de aanleg van verlichting.

Heb je specifieke kennis over sterk- en zwakstroominstallaties, verlichtingstechniek, service en onderhoud, domotica, gebouwen automatisering, datanetwerken/WIFI, beveiligingsinstallaties, centrale antenne installaties (CAI) of inspecties NEN3140/NEN1010, dan gaan wij samen met jou op zoek naar de juiste match!

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf dat actief is in onder andere de elektrotechniek voor woningbouw en utiliteit.

Wat jou kansrijk maakt:

  • MBO Elektrotechniek niveau 4 of vergelijkbaar niveau behaald door werkervaring en/of cursussen ;
  • Affiniteit met elektrotechnische installaties in de woningbouw/utiliteit;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Klantvriendelijk, flexibel en leergierig.

Wat wij bieden:

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de industrie in functies als monteur, timmerman, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.

Bovenstaande functie betreft een vaste baan waarbij je aan veel verschillende projecten kunt werken. Dit uiteraard tegen goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een bus van de zaak.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Deborah van Belzen, Blauwbroek Techniek Zeeland via 06-22199116 / 0118-223085 of mail naar deborah@blauwbroek.nl
www.redbrook.nl of www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.