Vacature overzicht

Industrieel Spuiter

Middelburg


Werk jij heel precies en heb je een vaste hand? En heb je ervaring met het werken met een spuitpistool, bijvoorbeeld als autospuiter of in een industriële omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

In deze functie werk je samen met 2 andere collega’s om de machines die gemaakt worden van een nette laklaag te voorzien.  Jullie wisselen de werkzaamheden af. De ene dag ben je voornamelijk voorbereidend werk aan het verrichten, zoals het grondig ontvetten van de onderdelen. Hierdoor kun je de andere dag jezelf volledig richten op het natlakken van de machineonderdelen in de spuitcabine. Uiteraard heb je dan beschermde kleding aan en andere pbm’s.

Wat maakt jou kansrijk voor de functie van industrieel spuiter?

  • Je hebt een opleiding tot autospuiter of industrieel lakverwerker afgerond;
  • Of je hebt minimaal 5 jaar ervaring met deze werkzaamheden opgedaan bij een ander, vergelijkbaar bedrijf;
  • Je werkt secuur en bent fysiek fit vanwege de aard van de werkzaamheden;
  • Je kunt goed samenwerken met je collega’s, houd van gezelligheid maar kunt ook zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent bereid een dagdeel proef te draaien als onderdeel van de sollicitatieprocedure;


Wij bieden

Een uitdagende baan, startend met een jaarcontract bij Blauwbroek Techniek. Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom goede begeleiding, goed gereedschap en natuurlijk een goed salaris. Ons bedrijf is groeiende, en wij bieden jou de kans om hieraan mee te bouwen! Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan in dagdiensten.


Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur en elektromonteur.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 / 06-22199116 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl.  Website: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.