Vacature overzicht

Koelmonteur met bus

Hoogeveen


Wil jij werken voor een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in verschillende takken van koel- en installatietechniek? Dan staan ze in Hoogeveen te popelen om kennis met jou te maken. Met de vele jaren ervaring en expertise in de koeltechniek, klimaattechniek, airconditioning, warmtepompen en elektrotechniek, kom jij als koelmonteur in een super ervaren team van monteurs aan het werk.


Jouw werkgebied als koelmonteur in de regio Hoogeveen, waar jij aan het werk zal zijn bij verschillende gerenommeerde klanten. Deze klanten kunnen te allen tijde rekenen op een snelle service en bij storingen direct een efficiënte oplossing. De eigen storingsdienst is 24/7 bereikbaar en inzetbaar.


Dit is wat jij gaat doen:

Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het installeren en onderhouden van verschillende onderdelen in de elektrotechniek. Voornamelijk zullen dit koelinstallaties in zieken- en verzorgingshuizen zijn, maar airco- en klimaatinstallaties in de industrie en installaties bij bedrijven en particulieren horen bij jouw werkzaamheden. Voor de nieuwe installaties zorg jij voor een juiste installatie en regel je het in bedrijf stellen. Door het uitvoeren van preventief onderhoud bij de klant voorkom jij zo veel mogelijk de kans op storingen. Wanneer er toch een storingsmelding binnenkomt, herken jij waar het probleem ligt en los je dit direct op voor de klant. Omdat storingen niet alleen voorkomen op werkdagen tussen 08:00-16:00uur, draai je ook mee in de storingsdiensten met 24/7 bereik.


Wat jou kansrijk maakt:

Je hebt recente ervaring in de installatietechniek (koel/airco) door werk of stage. Uit die ervaring weet je je flexibel op te stellen in het uitvoeren van je werkzaamheden en het meedraaien van de storingsdiensten. Of je nu zelfstandig werkt of met je collega’s, je hebt plezier in je werk en voert de klussen met passie voor het vak uit.

  • Het STEK/F-gassen diploma heb je in bezit;
  • Je beschikt over een geldig VCA certificaat;
  • Met airco’s plaatsen heb je al ervaring;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B; want eigen bedrijfsbus!


Dit krijg je ervoor terug:

  • Een deskundige en zeer uitdagende werkomgeving;
  • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing in de veranderende technologieën;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Op basis van persoonlijke ervaring en kennis een passend salaris;
  • Tot slot: gezellige collega’s die jou graag meenemen hun de wereld van de koeltechniek!


Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur je cv en korte motivatie naar joelle@blauwbroek.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met mij via 06 – 8686 0136.
Een WhatsApp sturen mag ook!


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.