Vacature overzicht

Koelmonteur

Zeeland


Functieomschrijving Koelmonteur:

Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van airco’s, koudwatermachines, VRV-installaties en split-units. Andere werkzaamheden zijn de aanleg van centrale verwarmingen en installatie van radiatoren ten behoeve van zowel woningbouw en utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van lekkages in onder andere waterleidingen, gasleidingen, afvoer, daken en vloerverwarmingen. Kortom, alles om een juist binnenklimaat te creëren bij onze klanten in de industrie, zieken- & verzorgingstehuizen, het bedrijfsleven en bij particulieren.

 

Wat maakt jou kansrijk:

  • Een afgeronde opleiding in de installatietechniek;
  • Ervaring met loodgieterswerk is een pré;
  • Je beschikt over een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Praktisch ingesteld en je houdt van aanpakken;
  • Flexibel instelling, d.w.z. geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wij bieden:

Deze functie betreft een vaste baan waarbij je aan veel verschillende projecten kunt werken. Dit uiteraard tegen goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een bus van de zaak en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Je komt te werken in een bedrijf met een informele werksfeer en leuke collega’s!

 

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt je contact opnemen met Deborah van Belzen, Blauwbroek Techniek Zeeland via 06-22199116 / 0118-233085 (bellen of whatsapp). Of mail naar deborah@blauwbroek.nl

 

Website: www.blauwbroek.nl

 

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de industrie in functies als monteur, timmerman, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.