Vacature overzicht

Magazijnmedewerker Bouw

Middelburg


Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker Bouw. Je gaat aan de slag bij een gespecialiseerd, bouwtechnisch magazijn als onderdeel van het bouwbedrijf. Dit bedrijf levert diverse bouwmaterialen en producten aan onder ander onze eigen medewerkers Service & Onderhoud, timmerlieden, maar ook externe bedrijven waar wij mee samenwerken. Onze vakkundige medewerkers kunnen hierbij adviseren en instrueren. Je beheert samen met 3 collega’s het magazijn en je houdt de administratie goed bij in Bouwworks. Andere werkzaamheden die voorkomen zijn het scannen van producten en het rijden met de heftruck voor het verplaatsen van producten om ons terrein.


Kortom:

  • Coördinatie en organisatie van ontvangst, opslag, uitgifte en verzending van goederen en materialen;
  • Het verrichten van baliewerkzaamheden en het geven van advies aan interne en externe klanten;
  • Hand- en spandiensten op het terrein;
  • Het verrichten van alle bijbehorende administratieve handelingen in Bouwworks.


Wat maakt jou kansrijk:

  • MBO 3 werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding richting bouw of logistiek;
  • Kennis van en ervaring met bouwmaterialen;
  • Kunnen werken met MS Office en bij voorkeur Bouwworks;
  • Aantoonbare relevante ervaring in een bouwplaats of magazijn;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
  • Stressbestendig en flexibel om je aan te passen aan ad hoc aanvragen.Wij bieden

Een uitdagende technische baan en een jaarcontract met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je komt in een zeer sociaal en gezellig bedrijf te werken, waar hard gewerkt wordt maar ook gelachen! Ons bedrijf is groeiende, en wij bieden jou de kans om hieraan mee te bouwen!


Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan van 40 uur per week.


Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.


Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 / 06-22199116 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl.  Website: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.