Vacature overzicht

Mechanisch Monteur Onderhoud

Middelburg


Functieomschrijving

Als Onderhoudsmonteur Mechanisch ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de machines en gereedschappen in deze fabriek. Je zorgt ervoor dat er preventief onderhoud wordt verricht en lost storingen op wanneer deze opspelen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk en dat neem je serieus! Als de veiligheid in het geding is, ben jij degene die de beslissing maakt om machines stil te leggen. Ben jij die allround technicus die kennis heeft op het gebied van pneumatiek, hydraulica, mechanica en een stuk elektra? Dan ben ik op zoek naar jou!

Je komt te werken in een gezonde organisatie in Middelburg/Vlissingen. Het is een fulltime job in dagdiensten met storingsdiensten, zodat je de operators die in ploegen werken te allen tijde kunt ondersteunen. Verder biedt deze doorgroeimogelijkheden binnen het team TD, waardoor je op termijn supervisor van de ploeg kan worden. 


Wat maakt jou kansrijk?

  • Een MBO diploma niveau 3 richting allround werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen met behulp van uiteenlopende technieken en materialen;
  • Je hebt een geldig VCA-certificaat en eventueel ook aanvullende cursussen gevolgd, zoals veilig werken met de bovenloopkraan of flensmonteur;
  • Het lezen van tekeningen is geen enkel probleem voor jou;
  • Je bent vakkundig, klantgericht, flexibel (je kunnen aanpassen aan veranderende situaties in het werk), je werkt netjes en bent een echte teamplayer.
  • Je hebt al enige ervaring met het aansturen van een team of je hebt de ambitie om dit op termijn te gaan doen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;


Aanbod

Wij bieden een uitdagende, afwisselende baan met veel technische en persoonlijke uitdagingen! Je komt bij een gezond bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom een jaarcontract, goede begeleiding, goed gereedschap en natuurlijk een goed salaris conform CAO Metaal & Techniek. Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan in dagdienst met consignatiedienst.   


Solliciteer nu!

Spreekt bovenstaande functie jou aan en is dit wat jij zoekt? Solliciteer dan snel bij Blauwbroek Techniek! Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen (06-22199116) of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl


Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.


Website: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.