Vacature overzicht

MIG/MAG lasser

Noord-Nederland


Ben jij nu nog lekker van je vakantie aan het genieten, maar ondertussen al wel voorzichtig aan het oriënteren naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn vanaf het einde van de zomerperiode op zoek naar jou als enthousiaste MIG/MAG lasser.

Na een inwerkperiode waarin jij je ook nieuwsgierig weet op te stellen om het bedrijf en de werkzaamheden te leren kennen, ga je zelfstandig of samen met je collega’s aan de slag. Aan de hand van tekeningen pak jij de werkzaamheden gemakkelijk op omdat, je er al ervaring mee hebt om je werk van tekening om te zetten in resultaat. Je bent er scherp op dat het juist gebeurt, je werkt netjes en controleert je werk nauwkeurig.


Wat maakt jou kansrijk als MIG/MAG lasser voor Blauwbroek Techniek?

  • Je beschikt over een MBO diploma Metaal en Techniek, of een vergelijkbare MBO diploma;
  • Een lasdiploma MIG/MAG 1 en/of 2 heb je ook behaald;
  • Een VCA diploma is een pré;
  • Naast werkervaring als MIG/MAG lasser, heb je ook ervaring met tekeninglezen;
  • Jij werkt nauwkeurig, bent zelfstandig en je levert kwaliteit.


Wat hebben wij jou als MIG/MAG lasser te bieden:

Wij zullen voor jou de meest geschikte werkplek vinden passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom maken wij graag van te voren kennis met jou om te bepalen bij welke bedrijven jij het best tot je recht komt.

Voor opdrachtgevers in verschillende branches zijn wij opzoek naar ervaren MIG/MAG lassers, scheepsbouw, constructie van gebouwen, industriële toepassingen, plaatwerk of machinebouw. Geef ons aan in welke branche jij graag zou willen werken, welke omgeving en welke werksfeer voor jou belangrijk is.


Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur je cv en korte motivatie naar joelle@blauwbroek.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met mij via 06 – 86 86 01 36.

> Ben jij ZZP’er? Ook dan komen wij graag met jou in contact voor deze functie als MIG/MAG lasser!

> Ben jij TIG lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan ook contact met ons op voor mogelijkheden.


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.