Vacature overzicht

Montagemedewerker / Afbouw Timmerman – intern opleidingstraject

Middelburg


Heb jij affiniteit met de bouw? Ben jij gemotiveerd en leergierig? Weet jij van aanpakken en heb jij een goed technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat die, aan de hand van een intern opleidingstraject, aan de slag wil gaan als Montage medewerker / Afbouw timmerman.

Als montagemedewerker  ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden bij nieuwbouw, verbouwingen en renovaties en in zowel de woningbouw als utiliteit aan systeemplafonds en –wanden, vloeren en overige afbouwwerkzaamheden. Als het uitkomt kan je ook adviseren over o.a. brandpreventie, akoestiek en verlichting. Als montagemedewerker kan je in Zuidwest Nederland aan de slag op diverse afbouwprojecten van klein tot groot.

Wat maakt jou kansrijk?

  • Enkele jaren ervaring in de bouw is een pré
  • Afgeronde opleiding LTS Bouwkunde, Primaire + Voortgezette Timmerkracht is een pré
  • VCA Basis is een pre
  • Rijbewijs – Geen  9 – 5 mentaliteit, flexibel ingesteld
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Nederlands goed in woord én schrift

Vanwege het servicegerichte karakter van de functie zoekt onze opdrachtgever een gemotiveerde medewerker. Ben je enthousiast, leergierig, klantvriendelijk, flexibel en verantwoordelijk? En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

Wat bieden wij?

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera. Bovenstaande functie betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband, dit kan per direct aangeboden worden door de opdrachtgever of voor een eerste periode o.b.v. uitzenden of detacheren zijn via Blauwbroek Techniek.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Stefan Joosse, Blauwbroek Techniek Zeeland via 06-20214007 of mail naar stefan@blauwbroek.nl  site: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.