Vacature overzicht

Monteur huishoudelijke apparaten

Winschoten


Voor een opdrachtgever in Oost-Groningen, Winschoten, zijn wij op zoek naar een zelfstandige monteur voor huishoudelijke apparaten. Deze opdrachtgever heeft al ruim 30 jaar ervaring in de verkoop van consumenten elektronica en beschikt daarnaast over een eigen reparatie- en service afdeling. Het hechte team waarbij werkplezier, professionaliteit, technische gedrevenheid en nieuwsgierigheid en klantplezier voorop staat, zoekt een monteur huishoudelijke apparaten.


Dit zijn de werkzaamheden:

Hoofdzakelijk zal jij de reparatie, service en onderhoud verzorgen van elektrische apparaten. Voornamelijk zal het gaan om de volgende productgroepen:

  • Tuingereedschap: hogedrukspuiten, grasmaaiers;
  • Huishoudelijke apparaten (klein): stofzuigers, koffiezetapparaten.


Daarnaast kun je bij drukte worden ingezet als 2e monteur in de buitendienst. Je zal dan bij de klant thuis onder begeleiding van een ervaren monteur installatie- of reparatie werkzaamheden uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van Audio; Televisie, Hi-Fi en Home Cinema installaties, of Witgoed; Wasmachine, Droger of Vaatwasser.


Wie ben jij?

Je hebt interesse in elektrische apparaten en huishoudelijk apparatuur. Met het technisch inzicht dat je hebt, weet je zelfstandig de reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Omdat je soms bij de klant thuis komt voor installatiewerk, ben je beleefd, netjes en servicegericht.

  • Je beschikt over een MBO opleiding met technische achtergrond;
  • Daarbij is ervaring met het monteren en demonteren van elektrische of huishoudelijke apparaten een pré;
  • Ook heb je een oplossingsgerichte instelling en zoekt naar het beste resultaat voor de klant;
  • Afspraken kom je na, je bent betrouwbaar in je werk en weet je verantwoordelijkheid te nemen.


Dit krijg je er voor terug:

Als jij laat zien wat je in huis hebt, dat je nieuwsgierig bent en je zo verder ontwikkelt, worden de uitdagingen in het werk ook steeds groter.

  • Een fulltime baan;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Met een prettige collegiale werksfeer;
  • Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij geen 1 dag hetzelfde is.


Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Stuur je cv en korte motivatie naar joelle@blauwbroek.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook via WhatsApp contact opnemen met mij 06 – 86 86 01 36.


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.