Vacature overzicht

Monteur Meet & Regeltechniek

Raalte


Ben je van nature iemand die een uitdaging in de techniek niet uit de weg gaat en ben je een zelfstandige monteur?  Niet verder zoeken. Als Monteur Meet & Regeltechniek ga je op diverse projecten aan de slag: dit kan met een team zijn of je gaat alleen op pad om de werkzaamheden uit te voeren. Het betreft een full time functie als Monteur Meet & Regeltechniek in Raalte. 

Het betreft montage van industriële besturingspanelen met PLC systemen, motorgroepen, frequentieomvormers en overige M&R apparatuur in de werkplaats.


Team Blauwbroek Zwolle zoekt een (zelfstandige) Monteur Meet & Regeltechniek die zich wil inzetten in de provincie Overijssel


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Afwisselende functie met veel zelfstandigheid
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied
  • Variërend werk met veel verschillende uitdagingen
  • Bij wederzijdse tevredenheid zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling
  • Een marktconform salaris


Wat maakt jou kansrijk als Monteur Meet & Regeltechniek?

  • MBO niveau 3 diploma in de elektrotechniek.
  • In het bezit van een goede auto en eigen gereedschap
  • Goede werkmentaliteit en leergierig
  • VCA (Mogelijkheid tot behalen)


Ben jij ZZP – er?  Ook jou zoeken wij ! Neem contact met ons op.
32 uur werken is ook mogelijk – ma t/m do

Je kunt ten alle tijden contact met mij opnemen voor info : dit kan via mail wouter@blauwbroek.nl  en of whatsapp via 06 – 57 06 39 91 of neem contact op met ons kantoor in Zwolle 038 – 850 4133. 

Pas jij niet binnen het gestelde functieprofiel, maar heb jij wel een technische achtergrond? Wellicht hebben wij dan andere passende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op!


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Met name in de regio Noord- en Midden Nederland brengen we ruim 25 jaar ervaring mee. Onze technici zijn actief binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV-monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.