Vacature overzicht

Monteur Sanitair

Middelburg


Als monteur sanitair werk je aan verbouwingen en renovaties aan gebouwen in de woningbouw. Het gaat om het afbreken en slopen van bestaande badkamers en wc’s om vervolgens nieuwe wastafels, douches, badkuipen en wc’s te plaatsen. Je gaat aan de slag op mooie projecten in Zeeland.

 

Wat maakt jou kansrijk:

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe jij aan onderstaande wensen:

 

  • Een afgeronde opleiding richting installatietechniek (VMBO, MBO, LTS of MTS);
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring;
  • Rijbewijs B (en E achter B bij voorkeur);
  • Je bent een harde werker en teamplayer. Samen met je collega’s moet de klus op tijd af;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je spreekt goed Nederlands in woord én schrift;
  • Ook ben je fulltime beschikbaar;
  • In bezit van VCA Basis certificaat of je bent bereid deze te halen.

 

Ben je enthousiast, klantvriendelijk, flexibel en verantwoordelijk? En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

 

Wij bieden

Een uitdagende technische baan en op contract bij Blauwbroek Techniek. Het is ook mogelijk om als ZZP-er bij ons aan de slag te gaan. Bel ons gerust om hier meer over te vragen.
Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom goede begeleiding en natuurlijk een goed salaris. Ons bedrijf is groeiende, en wij bieden jou de kans om hieraan mee te bouwen!

 

Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan.

 

Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.

 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 / 06-22199116 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl.  Website: www.blauwbroek.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.