Opening vestiging Drachten


Redbrook Engineering & Blauwbroek Techniek breidt zich met trots uit met een nieuw kantoor in Drachten!

 

Met de opening van de derde vestiging verstevigen wij onze positie in Groningen/Friesland en vergroten we de lokale betrokkenheid met onze opdrachtgevers.

 

Redbrook Engineering is actief in de machinebouw, de scheepsbouw, ingenieursbureaus, de maakindustrie, de chemische industrie, de bouw, civiele techniek en de installatietechniek. Redbrook Engineering heeft zich daarbij gespecialiseerd in de aanpak van locatie gebonden projecten. Klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, uitdagende projecten en volop kansen op persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

 

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek, de Installatietechniek, Mechatronica en de Industrie.

 

Met een ervaren team van medewerkers, met passie voor techniek, persoonlijke aandacht en een groot netwerk, helpen wij je graag bij het vinden van een passende uitdaging in de techniek!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.