Vacature overzicht

Onderhoudstechnicus

Terneuzen


Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties op mechanisch gebied. Deze werkzaamheden zijn ofwel gepland of komen ad hoc voor. Je werkt in dagdienst en mogelijk ook in ploegen en verlengde dagdienst. Je wordt onderdeel van het team van de centrale werkplaats, maar je kunt ook ingezet worden op een van de andere afdelingen.

 

Als Onderhoudstechnicus voer je volgende werkzaamheden uit:

  • Alle werkzaamheden met betrekking tot regelkleppen, afsluiters, terugslagkleppen en veiligheden, zowel tijdens dagelijks onderhoud als bij onderhoudstops;
  • Je gaat pro-actief op zoek naar oplossingen voor storingen en continue problemen in de fabriek. Je helpt mee aan het opstellen van standaard procedures om een hoge mate van efficiency te bereiken;
  • Je voert deze werkzaamheden zo uit dat ze op tijd en volgende juiste voorschriften worden uitgevoerd;

 

Wat maakt jou kansrijk voor de functie van onderhoudsmonteur?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MTS of MBO Werktuigbouwkunde niveau 4;
  • Je hebt ervaring in het reviseren en afstellen van regelkleppen;
  • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Aanvullende ervaring op gebied van verspanen is een pre;
  • Verder ben je een teamplayer, overleg je makkelijk met collega’s zodat fouten worden opgelost op een veilige en qua kosten een goede manier;
  • Je hebt kennis van de Engelse taal;
  • Het is voor jou geen enkel probleem om met MS Office overweg te kunnen en ervaring met SAP is mooi meegenomen;

 

Aanbod

Deze functie betreft een fulltime dienstverband, te beginnen met een jaarcontract met uitzicht op een vaste overeenkomst. Je komt te werken in dagdienst. Ploegen of verlengde dagdienst maken ook deel uit van deze functie, waar uiteraard een ruime vergoeding tegenover staat. Ook bieden wij zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bovengemiddeld salaris, ruime toeslagen en vergoedingen voor reiskosten, overwerk en onregelmatigheidsdiensten. Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Zeeland!
Stuur je sollicitatie naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl.
Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085.

 
Over Blauwbroek Techniek
Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.
Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

Website: www.blauwbroek.nl | www.redbrook.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.