Vacature overzicht

Parkmanager PV-systemen

Veendam


Voor een toonaangevende leverancier op het gebied van zonnesystemen zoeken wij een Parkmanager Noord-Nederland. Gespecialiseerd in het plaatsen van complete zonneparken in het veld, maar ook op daken van grote bedrijfspanden en in de utiliteit. Samen met een toegewijd team van collega’s werk je samen aan het ontwikkelen, plannen, bouwen, onderhouden en financieren van PV-systemen binnen en buiten Europa. De PV-systemen worden naar wens op maat gemaakt, maar met een gestandaardiseerde aanpak geïnstalleerd en onderhouden.


Wat ga je als Parkmanager doen?

Als Parkmanager in het Operations & Maintenance team bewaak je dagelijks de systemen van de klanten, coördineer je de inzet van de servicemonteurs en on-site servicewerkzaamheden. Je zorgt voor een hoge werkbaarheid en beschikbaarheid van de PV-systemen.

 • Je bent het centrale aanspreekpunt van de klanten voor alle technische en commerciële vragen;
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en de coördinatie van de servicemonteurs en partners bij on-site inbedrijfstellingswerkzaamheden;
 • Controleren van service- en thermografierapporten, onderhoudsprotocollen, expertmeningen etc. Waar nodig weet jij maatregelen te nemen;
 • Jij weet proactief maatregelen voor ontwikkelingen en optimalisaties nemen, om de uitvoering van de PV-systemen te verhogen of servicekosten te verlagen;
 • Uitvoering van projectmanagement bij grote verbouwingen, reparaties en herstelwerkzaamheden.


Wie ben jij en wat neem je mee?

Een afgeronde technische opleiding op het gebied van elektrotechniek, energietechniek of telecommunicatie-engineering MBO+/HBO is jouw basis. Idealiter beschik je over aanvullende kwalificaties in de richting van leidinggeven/coördineren en/of PV-systemen.

 • Je beschikt over professionele ervaring op het gebied van klantencontact, service coördinatie en aftersales;
 • Jouw werkstijl kun je omschrijven als: analytisch, efficiënt, klachtgericht en teamgericht;
 • Goede administratieve vaardigheden en daarbij kennis van het MS-Office pakket is een vereiste;
 • Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré;
 • Je vaste werklocatie is in Veendam;
 • Je bent bereid om af en toe te reizen. Hoofdzakelijk naar Duitsland, hier zal ook je inwerktraject van een aantal weken plaatsvinden.


Dit krijg je voor deze functie terug

Je komt te werken bij een professionele en innoverende organisatie. Dit betekent voor jou dat je met de innovaties in het bedrijf meegroeit. Er zijn volop uitdagingen, voldoende vrijheid en eigen verantwoordelijkheden.

 • Met daarbij de mogelijkheid om jaarlijks in salaris te groeien;
 • Je krijgt flexibele werktijden en ruimte om je te blijven ontwikkelen;
 • Een open, vertrouwde en professionele werkomgeving met de focus op succes en plezier in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Daarnaast heb je internationale samenwerkingen binnen een hoogopgeleid team binnen een dynamische markt;
 • De mogelijkheid om een onderdeel te zijn van het vormgeven van een mondiale energietransitie;
 • Tot slot krijg je voldoende ruimte voor zelfstandig werken en uitdagende projecten.


Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur je cv met toelichting op je ervaring en kennis naar joelle@blauwbroek.nl of alwin@blauwbroek.nl . Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Joëlle (06 – 8686 0136) of Alwin (06-27882973). Een WhatsApp sturen mag ook!


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.