Vacature overzicht

RVS Lasser TIG

Middelburg


Wij zijn op zoek naar lassers die ervaring hebben met het lassen van RVS constructies. Vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken en mooie producten te maken? Kun je tekeningen lezen en zelfstandig werken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Het gaat om een fulltime baan voor in vaste dienst. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren en door te groeien binnen ons bedrijf. Je kunt hierbij denken aan het begeleiden van stagiaires of juist zelf cursussen en opleidingen te volgen. Of je gaat jezelf breder oriƫnteren door ook verspaningswerkzaamheden op te pakken of mee te gaan naar klanten om montagewerkzaamheden uit te voeren. Mogelijkheden genoeg dus. Maar wat minstens zo belangrijk is, is de leuke werksfeer die in ons bedrijf aanwezig is. Wij zijn nuchter en houden van aanpakken. Als jou dit ook aanspreekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Dit maakt jou kansrijk:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 3 werktuigbouwkunde of constructiebankwerker;
  • Je hebt ervaring als (tig-)lasser, door werkervaring of komt net van een opleiding;
  • Bij voorkeur een geldig (tig-)lascertificaat;
  • Je zoekt een baan voor lange termijn en een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen;
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en houdt van vrijheid in je werk;
  • In staat om werktekeningen te lezen;
  • Rijbewijs en eigen vervoer;


Aanbod

Wij bieden een leuke, afwisselende baan met veel technische uitdagingen! Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben, hard willen werken en nuchter in het leven staan. Ook zoeken wij een goede lasser die in vaste dienst wil komen bij ons om een langdurige werkrelatie mee aan te gaan. Je krijgt daarom een arbeidsovereenkomst (beginnend met een jaarcontract), goede begeleiding, goed gereedschap en natuurlijk een goed salaris conform cao. Dit betreft een fulltime baan in dagdiensten. 


Solliciteer nu!

Spreekt bovenstaande functie jou aan en is dit wat jij zoekt? Solliciteer dan snel bij Blauwbroek Techniek! Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Deborah van Belzen (06-22199116) of Jorn de Vos, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 of mail naar deborah@blauwbroek.nl of jorn@blauwbroek.nl


Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek de Installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera.

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.