Vacature overzicht

Service engineers PV-systemen

Drachten


Voor een internationaal opererende organisatie zijn wij in Noord-Nederland ter uitbreiding van het team op zoek naar meerdere service engineers PV-systemen. Na Duitsland zijn ze nu sterk aan het groeien in Nederland. De ruim 20 jaar ervaring in Duitsland en de hedendaagse expertise van de Nederlandse ingenieurs en service engineers, maakt het een innovatieve organisatie met een portfolio van meer dan 440MW aan servicecontracten.


Wat ga je doen?

Als service engineer ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van PV-systemen en de daarbij behorende infrastructuur. Je zorgt er voor dat storingen efficiënt worden opgelost en pleegt direct het nodige onderhoud. Dit alles om een snelle nieuwe storing te voorkomen.

 • Je werkzaamheden rapporteer je netjes in onderhoudsrapporten;
 • Dit weet jij netjes en helder op te schrijven voor jezelf en je collega’s;
 • Specifieke technische kwaliteitsnormen weet jij te implementeren en te bewaken;
 • Je wordt opgenomen in de roulatie voor wachtdiensten/nooddiensten.


Wie ben jij en wat neem je mee?

Je kunt goed zelfstandig werken, weet organisatorisch goed te plannen, toont positieve inzet en je beschikt over een representatieve en klantgerichte uitstraling en communicatie.

 • Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding, NEN3840 (pré) én VCA;
 • Jij hebt al stage- of werk ervaring op gedaan als servicemonteur, in de PV-sector zou heel mooi zijn;
 • Je werkt elke dag ergens anders, dit maakt je werk afwisselend en uitdagend. Je werkgebied is Noord-Nederland, maar hebt soms ook korte werktrips naar Duitsland;
 • Naast het Nederlands beschik je ook over enige kennis van de Duitse en Engelse taal. Dat is van belang voor een goede communicatie met je Duitse collega’s en klanten.
 • Tot slot sta jij open voor verdere ontwikkeling en opleiding. Dit geldt voor een beginnend service monteur, maar ook als ervaren monteur sta je hier voor open.


Dit krijg je terug in deze functie:

Je komt te werken bij een professionele en innoverende organisatie. Dit betekent voor jou dat je met de innovaties in het bedrijf meegroeit. Er zijn volop uitdagingen, voldoende vrijheid en eigen verantwoordelijkheden.

 • Wanneer jij in de eerste paar maanden vol enthousiasme laat zien wat je in huis hebt, krijg je al snel een vaste aanstelling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; passend binnen het CAO technisch installatiebedrijf;
 • Er staat een auto voor je klaar, waarmee jij langs de klussen gaat;
 • Binnen de organisatie heerst een open en professionele werksfeer, waar samenwerking belangrijk is. Daarnaast is een goede balans met privé belangrijk voor jouw werkplezier. Jouw plezier in het werk resulteert dan ook in tevreden klanten!


Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stuur je cv met toelichting op je ervaring en kennis naar joelle@blauwbroek.nl of alwin@blauwbroek.nl . Voor meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Joëlle (06 – 8686 0136) of Alwin (06-27882973). Een WhatsApp sturen mag ook!


Over Blauwbroek Techniek

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.


Onze technici zijn actief binnen de Bouw, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en de Industrie. Denk aan functies als loodgieter, fitter, lasser, elektromonteur, onderhoudsmonteur of operator. Op onze website staat ons actuele aanbod aan vacatures, maar het is ook  mogelijk om vrijblijvend te solliciteren zodat wij voor jou de perfecte baan kunnen vinden!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.