Werken bij Blauwbroek

Blauwbroek Techniek is een specialist in het bemiddelen van technisch personeel. Dat betekent onder meer dat we altijd een kennismakingsgesprek houden op ons kantoor in Zwolle, Middelburg of Drachten, waarbij kritisch bekeken wordt of je in het bezit bent van het juiste gereedschap (zowel hand- als elektrisch), PBM’s en VCA. Ook zullen we je vragen of we een referentiecheck mogen doen.

Omdat de kwaliteit van onze medewerkers onderkent wordt door onze opdrachtgevers, zijn de projecten van Blauwbroek Techniek over het algemeen van langere duur. Je hebt dat deels ook zelf in de hand! Hoe beter je je werkzaamheden uitvoert; des te meer is de opdrachtgever genegen je te blíjven inzetten immers!. De huidige technisch specialisten van Blauwbroek Techniek bewijzen dit voortdurend, dag in – dag uit, en onze opdrachtgevers wéten dat ook, dus de verwachting is ook hoog!

Een goede samenwerking tussen de drie partijen bij een bemiddeling; medewerker, opdrachtgever en bemiddelaar is een absolute voorwaarde om tot successen te komen.

Wat kun je daarbij van Blauwbroek Techniek verwachten?

  • Maximale inzet om jou op jouw voorkeursprojecten te kunnen inzetten
  • Afspraak is afspraak (dat geldt voor ons, voor onze opdrachtgevers, maar óók voor jou natuurlijk!)
  • We betalen altijd op tijd!
  • Door tussentijdse functioneringsgesprekken blijven we continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen we helpen of adviseren. Vaste aandachtspunten zijn ondermeer certificering en scholing. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf ‘in technische topconditie’ te houden, zodat er steeds vraag blijft naar vakkrachten zoals jij!
  • Wanneer het einde van je huidige opdracht in zicht komt, plaatsen we je meestal direct aansluitend door op een volgend project

Blauwbroek Techniek heeft talentvolle technici. En zijn we inderdaad kritisch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.